10 Ekim 2012 Çarşamba

Ekim Ayı Terazi Burcu Yorumları ;)

Nuray Sayari 

Disiplin ve kısıtlama yıldızı Satürn bir süreliğine sizin burcunuza geçti sevgili Teraziler. Bu ilk başta Terazinin ilk günlerinde doğanları etkileyecek. Çevre ve aile yapısı değişmeye başlayacak. Bunun etkisiyle kiminiz evlenerek bulunduğu çevreden uzaklaşacak, kiminiz de aileden birinin gitmesiyle veya sizin başka bir yere gitmenizle değişim içine gireceksiniz. Kiminiz hayatınızın aşkı ile tanışıp evlenme, kiminiz meslekte bir ödülle onurlandırılma, kiminiz sosyal çevrenizi seviyeli, seçkin kişilerle genişletme, kiminiz de kafasındaki iş girişim projesini hayata geçirmeye hazırlanma ile yaşam kalitesini daha üst seviye çıkaracak ve yaşantınız için emekle ve çabayla yaptığınız şeylerin mutluluğunu yaşayacaksınız.

Yine bu süreç, Kariyerde ilerlemek için kullanabileceğiniz şanslı gelişmelerle karşılaşabileceğinizi, hatta bayanlardan çok önemli destekler de bulabileceğinizi ifade ediyor. 
İş değişikliği, terfi, yetki artırımı gibi yollarla, iş hayatınızda hem kendinizi daha ön plana çıkaracağınız ve imajınızı geliştirecek olan bir dönemin başlangıcını haber veren bu etki, ani bir seyahati getirebilir. Bir de en önemlisi yatırım ve harcamalar konusunda çok dikkatli olmanız.

Özellikle ortaklaşa işlerde azami dikkatli olunuz. Bir koyup yüz kazanacağım diye, risk almayınız Ekim sonrası, ise bazı sağlık sorunlarının sonunu getirecek günleri de içerebilir. 
Tedavi görmekte olan Teraziler, bunlardan daha hızlı sonuçlar almaya başlayacaklar. 
Görünmeyen şeylerin ardındaki gerçekler açığa çıkacak, en azından rahatlayacaksınız. 
Bazılarınız ise Hayatınızdan bir yakın veya uzak ilişkiyi kesip atacak! 
Kendinizi hazırlayın bir sonraki sürprizlere… 





Susan Miller

Burcunuzdan geçen Merkür iş dünyasını yakından ilgilendiriyor, bilgilerinizi açığa çıkarmanız için size destek olacak. Yeniden yapılanma için uygun bir dönem Güneşin Terazi burcuna geçmesi ile birlikte Sonbahar Dönencesi de başlayacak 6 aylık dönemde teraziler ülkemizin dış politikada ve dünyada önemli rol aynada bilirler. Bunun yanı sıra Satürn 8. evde ekonomik zorlanmalar, dış borçlar, krediler, faizler vb. konulardaki sıkıntıları temsil ediyor. Yalnız kalıp düşünmek ve hesap yapmak iyi gelecek. 


Yine Son beş aydır ev, mülk ve babanızla ilgili sürüncemede kalan bir durum varsa, aniden haberler alabilir ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Ev hayatınız ve babayla ilişkiniz geri dönülemez biçimde değişiyor. Ailevi konularda pişmanlıklarınız devrede olabilir.. Aşk ise yurtdışı, seyahatler, medya ve üniversite ortamlarıyla bağlantılı olacak. Sizi şaşırtabilir, hatta şok edebilir, Dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek sevgili teraziler. Görünmeyen şeylerin ardındaki gerçekler açığa çıkacak, en azından rahatlayacaksınız.

Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak. Yine İşinizle ilgili bir sorun veya probleme bu tarihte dikkat edin. 



İremSU / Mynet



3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs ciddi ilişki yaşayan Terazilerin ilişkilerini gözden geçirmeleri anlamında kıymetlidir. Beraberliğin verimli bir şekilde yaşanması, sorunların gerek sağlığınızı gerekse genel hayatınızı olumsuz yönde etkilemesinin önüne geçmek için, gerçeklerin farkında olmak, ilişkide aksayan noktaları saptamak, analiz etmek ve gerekirse iç dünyanızda bu sorunları belli şekilde çerçeveleyerek nasıl daha huzurlu bir dönem geçirilir veya nasıl daha olumlu bir ilişki yaşanır bunu belirlemek lazımdır. Venüs Başak süresince gelgitler yaşanması doğaldır. Sevgi birliği, tam ise sorunlar bir şekilde çözüme kavuşur. Taraflar bir araya gelerek bundan sonrası adına bir yol çizebilirler. Yeter ki, insan ne yaptığını bilsin ve yüreği kafasıyla uyum içinde olsun. Gerisi inanın kolay. Bir ilişkiden ne beklediğinizi, partnerinizle aranızdaki farklılıkları mutlaka ele alınız. Ne fazla iyimser ve sorunlarınızın üstünü örtücü davranın ne de fazla inceleyici, sert, taviz vermez bir şekilde davranın. Sakin ve mantıklı olun bu inanın yeterli.


Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde ilişkinizi, duygularınızı, hayatla olan her türlü bağlantınızı ruhsal anlamda gözden geçirirken yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Doluya koysanız dolmayan, boşa koysanız dolmayan bir haldir bu. Alışkanlık-bağımlılık gelgitler yaratır ruh dünyanızda. Bir yanınız yüreğinin sesine uy der,,,diğer yanınız durur, düşünür ve bekler. Doğrularla eğriler, olması gerekenlerle olanlar süzgeçten geçirilir. Akıllı olmak lazımdır ancak gönül huzurdan yanadır. 9 Ekim tarihinde hayatınızı güçlü bir temel üzerine oturtmak için didinirsiniz. Yeniden oluşturmak veya işlemeyeni işler hale getirmek kolay değildir. Ancak imkansız da değildir. 17 Ekim tarihinde ilişkinizle alakalı konular üzerinde iki yönlü düşünürsünüz. Bir görüşme, bir seyahat gündeme gelebilir. 

http://ivillage.mynet.com/burclar-astroloji/terazi-burcu-aylik-yorumu.html



okuyalım bakalım, hangisi bize yakın ;)


rotamissworld-->

1 yorum:

  1. nicedir burç yorumu okumamıştım ama pozitif yorumları görünce sevindirik oldum.sağol burçdaşım :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.