3 Eylül 2012 Pazartesi

Terazi Burcu Eylül Ayı Yorumu ;)


1. Susan Miller

Dengeli iletişim bu ayın anahtar kelimesi. Yaşam enerjisi ve cesaret gezegeni Mars ile Satürn'ün Terazi burcundaki kavuşumu, pek çok değişimi beraberinde getiriyor. Özellikle iş ilişkilerinde ilkelere bağlı kaldığınız sürece kalıcı başarılar gelebilir. Hem kendimizi ifade etmekten çekinmeyelim hem de karşı tarafı çok iyi dinleyelim. Hiç bu kadar yoğun olmamıştınız. Özel ve iş hayatınızda yapmak istediğiniz pek çok şey var. Hem içinizdeki estetik yeteneği ortaya koymak, hem de iş arkadaşlarınızla daha da yakınlaşıp işbirliği yapmak istemektesiniz.


Ne yaparsanız yapın, bu ay da gerçekleşen her şey uzun yıllar hayatınızı etkileyecektir. Siyasete atılmak, sanatta söz sahibi olmak, danışmanlık yapmak hep istediğiniz bir şeyse hiç durmayın. Bunlar sorumluluklara, değişimlere, mücadele gücüne ve yorgunluğa sebebiyet verse de, 5 Ekime kadar sürecek olan bu yoğun dönem kariyerde büyümek, maddi kazançların artması, sizin için inanılmaz kolay olacak Yine. Eğer birilerinin size bir borcu var ise, mahkemede anlaşarak bu borcu geri alabilir. Vergi, sigorta ödemesi gibi yapılması gereken mecburi ödemeler gibi konularda sürpriz anlaşmalar ve ödeme kolaylıkları sayesinde rahatlayabilirsiniz. Bazı Teraziler, 1 Ekim haftası ceketlerini, alıp çıkmayı düşünebilirler. Ama 26 Ekim yeni ay sürprizli. 




2. MyNet-İremSu

Pozitif Enerjili Günler 7-8-12-13-17-21-22-25-26
Zayıf Enerjili Günler 2-3-10-11-23-24-30
Aşkta En Şanslı Günler 25-26
Parasal Açıdan Şanslı Günler 19
Yeniay 16-17-18

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay 2-3-4-29-30

(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)




3. Caferuj / Filiz Özkol





--rotamissworld-->


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.