14 Kasım 2011 Pazartesi

Yine Aylardan Kasım..

Sonbahar'ın en güzel aşklarının yaşandığı, en güzel filmlere konu olan, en güzel şarkı sözlerinin kaleme alındığı ay olarak bilinen "kasım (sweet november;)" ayının birden bana da verdiği bu duygulu, kim bilir belki aşık, belki kırılmış, belki "ne olduğu tam olarak bilinmez" hislerle klavyenin başında buldum kendimi.

Ne güzel aydır Kasım!

Sanki insanın kendisini onbir ay tutup da bu ayın verdiği aşksal etkilerle rölantiye almak istediği, belki bir kedi gibi bir soba başında kıvrılıp kalmak istediği, elinde bir kitap, diğerinde bir fincan kahve..bi yandan derin düşüncelere dalarken, bi yandan da düşünceleri bi kenara bırakıp sadece kitabını düşünmek istediği. Ya da hafta sonlarını sadece film izlerken geçirmek istediği, sinemadaysa filmin sonunun gelmesini hiç istemediği. Bir yazarsa, başladığı kitabın "en güzel" aşk sözlerini kapsaması gerektiği, daha önce söylenmemiş bu sözcüklere öncülük etmek istediği. Kulağına gelen şarkı sözlerinin tam da O'na hitap ettiğini hissetmesi.    


Ne güzel aydır Kasım!


Sevene, sevilene, hissedene, hatırlayana, ölçüp tartabilene, ne konuştuğunu bilene, ne söylemek istediğini bilene, değer verene, an'ı ölümsüzleştirene..


Ne güzel aydır Kasım!


Bir teselli ver
Kırılan gururuma
Bir tebessüm et
Unutursun zamanla
Yine dalmışım aynada
Yüzüm ağlar
Yine dalmışım
Elimde fotoğraflar

Yine aylardan kasım
Sanki sende kaldı bir yarım
Her nefesim her anım
Sanadır canım


(Tual)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.