12 Ocak 2012 Perşembe

Beyrouth Cafe Club..

Bazen iş hayatı, özel hayatımızın önüne geçer ve kendimize yeterince vakit ayıramamamızdan şikayetçi oluruz. İşte böyle bir durumda internet; imdadımıza koşar ve yeni güzelliklerden haberdar olmamızı sağlar. 

İşte bu yönünü seviyorum web hayatının ;) 

"Sörf" yaparken yeni bir mekandan haberdar oldum ve bnm gibi loş ışıklar, mistik bir ortam, farklı mimari ve dekorasyonlar hayranı iseniz sanıyorum ki bu mekanı siz de seveceksiniz. 

"Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim" 
ve bizzat görme şansını henüz yakalayamadığımız mekanın tanıtımı için Cosmopolitan/Ceylan Yeniacun'un haberini paylaşalım.. 


Akaretler'de yeni bir mekan : Beyrouth Cafe Club..


Ünlü işletmeci İzzet Çapa’nın mekanlarının müdavimleri arasındaysanız kısa süre önce açılan Akaretler’deki Beyrouth Cafe Club’ın da tüm beklentilerinizi karşılayacak nitelikte olduğunu söyleyebiliriz. Mekan için Beyrut’un lezzetli yemekleri ve eğlencesinden ilham alınmış.




Beyrouth Cafe Club’dan içeri adım attığınız andan itibaren altın rengi kafesler içerisindeki mumlar, ahşap masalar, gösterişli koltuklar ve yakalarına kocaman güller iliştirilmiş güler yüzlü garsonlar sizi karşılıyor. Gelelim, Beyrut atmosferini yansıtan mekanın menüsüne...Burada oldukça kapsamlı bir menüyle karşılaşmaya hazır olun. Birçok mezenin ya da ana yemeğin adını daha önce duymamış olabilirsiniz ama merak etmeyin, garsonlar anlatmak için hemen imdadınıza yetişiyor. Salatalarda "hellimli patlıcan salatası"nı kesinlikle denemelisiniz. Yalnız uyaralım porsiyonlar oldukça büyük; mezelerle karnınızı doyurursanız ana yemek için midenizde yer kalmayabilir.

"Ara sıcaklarda ise güveçte etli pazı dolması ve köz patlıcanlı falafel çok tercih ediliyor. Ana yemeklerdenÇakma İskender” çok lezzetli; adının çakma olduğuna bakmayın bildiğimiz iskenderden eksiği yok, fazlası var. Tatlıların tadına bakmadan Beyrouth Cafe’den ayrılmayın.."diyor Ceylan Yeniacun bizlere..


Eee..iyi hoş da, fiyat önemli diyorsanız, 
buyrun bakalım ne demişler :)

salatalarda 25-28 TL
soğuk mezelerde 12-24 TL
ana yemeklerde 29-42 TL 
ve 
tatlılarda ise 15-29 TL
arasında değişiklik gösteriyormuş. 



Menüde pizza, hamburger ve pide alternatiflerinin de bulunduğunu hatırlatıyorlar..

Saat 22:00 civarı ise mekanda yaklaşık yarım saat süren keyifli bir şov başlıyormuş. 

"Dikkat edin! çünkü sakin sakin yemek yerken kendinizi bir anda dans pistinde bulabilirsiniz" şeklinde uyarılarını da yapmışlar..
(http://www.caferuj.com.tr/fotohaber/yasaminiz/beyrouth-cafe-club)


bizden söylemesi ;) 
yolunuz düşerse, bizim de kulaklarımızı çınlatmayı unutmayın ;) 


---rotamissworld-->



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.